Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Pálinka vásárlás egyszerűen = online Pálinka vásárlás egyszerűen = online

Bestillo Pálinka

Bestillo Pálinka - "Ötvözni a tradíciókat és a legmodernebb technikákat."

Hinni az állandó értékekben és elég magabiztosnak lenni ahhoz, hogy ezt másoknak is megmutathassuk: ez a munkánk és ez az életünk.

A hagyományoknak, a magas színvonalú gyümölcstermesztésnek és a szakszerű feldolgozásnak köszönhetően kivételes pálinkákat készítenek.

A Bestillo pálinkafőzde a gönci barackból készített eredetvédett pálinkák főzésére alakult, mivel Boldogkőváralja is része a védett földrajzi területnek. Természetesen mostanra számos gyümölcsből készítenek ízletes pálinkákat, melyekkel megannyi díjat nyertek el.

A Pálinkaházat két fiatal házaspár alapította szülőföldjükön, Boldogkőváralján. Adott egy varázslatos fekvésű és nevű falu a Zemplén kapujában, ahol gyermekként a göncibarack-ültetvények fái között töltöttük a nyarakat. Később a tudásvágy és kíváncsiság szétszórt minket: nagyvárosba, egyetemekre, tapasztalatot szerezni a világ másik felére. Volt, aki meg sem állt Új-Zélandig, hogy fiatal felnőttként újra találkozva visszahozzuk Boldogkőváraljára friss tudásunkat és hitünket. Így született a BESTILLO. Mindig a legjobbat akarva, vegyítve a helyi, ősi hagyományokat a lendületes, fiatalos energiákkal. A BESTILLO számunkra sokkal többet jelent egy pálinkafőzdénél: benne van mindaz, amit közösen vallunk az életről.

Rendezés: