Leírás
A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába.
A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb.
Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van.
A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is!
Díjak, elismerések 2018-tól
2020. évi Nemzeti Pálinkakiválóság Program - TOP Pálinkakiválóság
2020. évi Quintessence Pálinka és Párlatverseny - Arany minősítés
2019. évi Quintessence Pálinka és Párlatverseny - Arany minősítés
2019. évi Nemzeti Pálinkakiválóság Program - Az Agrárminisztérium Pálinkája
2019. évi Nemzeti Pálinkakiválóság Program - TOP Pálinkakiválóság
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.