Leírás
Feldolgozás előtt a gyümölcs piheszőrzetét kézzel eltávolítjuk, ezáltal a pálinka lágyabb, harmonikusabb lesz.
Megtalálhatóak benne a birs lágy citrusos, fanyar és édes, viaszos jegyei is. A birssajtra jellemző úgynevezett lekváros jegyeket is felfedezhetjük aromái között.
Ízében markánsan birs jegyek kiegészülnek a fűszeres, kompótos jegyekkel, melyet egy diszkrét fanyar selymesen krémes lecsengés követ.
Díjak, elismerések 2018-tól
2020. évi Országos Pálinka-és Törkölypálinka Verseny - Bronz minősítés
2019. évi Országos Pálinka-és Törkölypálinka Verseny - Bronz minősítés
2018. évi Országos Pálinka-és Törkölypálinka Verseny - Bronz minősítés
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.